Výber produktov

HORČICE

KRÁĽOVSKÁ
SNICO
GAZDOVSKÁ
MAUTNER MARKHOF

KEČUPY

SNICO
TOM
McDonald´s
Chilli omáčky
Paradajkový pretlak

OCTY

SNICO
MAUTNER MARKHOF

OSTATNÉ

Brusnice
Tabasco
Sirupy


OCTY

VYBERTE SI Z PONUKY:   SNICO A MAUTNER MARKHOF

 

  •   SNICO ocot stolový 8% 1 l
  •   SNICO ocot jablčný 0,5 l
  •   SNICO ocot 7 bylinný 0,5 l
  •   SNICO balsamico aceto 0,5 l
  •   SNICO ocot vínny biely 0,5 l
  •   MAUTNER MARKHOF ocot jablčný 5 l


SNICO ocot 8% je prírodný ocot vyrobený prirodzeným fermentačným procesom. Viete aký je rozdiel medzi prírodným a chemickým procesom výroby octu? Pozrite si výrobu octu v dolnej časti informácií o produkte. SNICO ocot neobsahuje lepok a je vhodný do teplej či studenej kuchyne, ale i na zaváranie.

Zloženie:

ocot kvasný, farbivo E150c (karamel)


Porovnajte si výrobu prírodného octu SNICO a výrobu väčšiny octov na trhu chemickým riedením.

Výroba prírodného octu Výroba chemického octu



Zloženie:

kvasný jablčný ocot


SNICO ocot jablčný je 100% čistý jablčný ocot vyrobený prírodnou fermentáciou zrelých a aromatických jabĺk. Šetrné spracovanie a s tým súvisiaca najvyššia kvalita ho zaraďujú medzi klasikov slovenskej kuchyne. Je vhodný do šalátov a zeleninových jedál a na zjemnenie svetlých omáčok.



SNICO ocot 7-bylinný je 100% prírodný kvasný ocot s výťažkami 7 druhov bylín ako bazalka, kôpor, bobkový list, pretržlenová vňať, majoránka, estragón a saturejka. Vďaka tomu získa váš listový či uhorkový šalát výnimočnú bylinkovú chuť.



SNICO ocot balsamico je vyrobený v najvyššej kvalite. Jeho lahodnú arómu a typicky ovocnú chuť sme dosiahli vďaka tradičnej receptúre a dlhým zrením v sudoch. Vďaka tomuto procesu dokonale prirodzene dozrel a získal výnimočnú jemnú stredozemnú chuť a arómu. Je vhodný do všetkých druhov gurmánskych špecialít.



SNICO ocot vínny biely je jednodruhový ocot vyrobený prírodným fermentačným procesom. Pre výrobu červeného octu boli použité vybrané len tie najlepšie strapce, ktoré boli šetrne spracované, aby sa zachovala jedinečná chuť a aróma tohoto octu.



MAUTNER MARKHOF ocot jablčný je 100% čistý jablčný ocot vyrobený prírodnou fermentáciou zrelých a aromatických jabĺk.
Šetrné spracovanie a s tým súvisiaca najvyššia kvalita ho zaraďujú medzi klasikov slovenskej kuchyne. Je vhodný do šalátov a zeleninových jedál a na zjemnenie svetlých omáčok.