Výber produktov

HORČICE

KRÁĽOVSKÁ
SNICO
GAZDOVSKÁ
MAUTNER MARKHOF

KEČUPY

SNICO
TOM
Chilli omáčky
Paradajkový pretlak

OCTY

SNICO
MAUTNER MARKHOF

OSTATNÉ

Brusnice
Tabasco
Sirupy


OCTY

VYBERTE SI Z PONUKY:   SNICO A MAUTNER MARKHOF

 

  •   SNICO ocot stolový 8% 1 l
  •   SNICO ocot jablčný 0,5 l
  •   SNICO ocot 7 bylinný 0,5 l
  •   MAUTNER MARKHOF ocot jablčný 5 l


SNICO ocot 8% je prírodný ocot vyrobený prirodzeným fermentačným procesom. Viete aký je rozdiel medzi prírodným a chemickým procesom výroby octu? Pozrite si výrobu octu v dolnej časti informácií o produkte. SNICO ocot neobsahuje lepok a je vhodný do teplej či studenej kuchyne, ale i na zaváranie.

Zloženie:

ocot kvasný, farbivo E150c (karamel)


Porovnajte si výrobu prírodného octu SNICO a výrobu väčšiny octov na trhu chemickým riedením.

Výroba prírodného octu Výroba chemického octu



Zloženie:

kvasný jablčný ocot


SNICO ocot jablčný je 100% čistý jablčný ocot vyrobený prírodnou fermentáciou zrelých a aromatických jabĺk. Šetrné spracovanie a s tým súvisiaca najvyššia kvalita ho zaraďujú medzi klasikov slovenskej kuchyne. Je vhodný do šalátov a zeleninových jedál a na zjemnenie svetlých omáčok.



SNICO ocot 7-bylinný je 100% prírodný kvasný ocot s výťažkami 7 druhov bylín ako bazalka, kôpor, bobkový list, pretržlenová vňať, majoránka, estragón a saturejka. Vďaka tomu získa váš listový či uhorkový šalát výnimočnú bylinkovú chuť.



MAUTNER MARKHOF ocot jablčný je 100% čistý jablčný ocot vyrobený prírodnou fermentáciou zrelých a aromatických jabĺk.
Šetrné spracovanie a s tým súvisiaca najvyššia kvalita ho zaraďujú medzi klasikov slovenskej kuchyne. Je vhodný do šalátov a zeleninových jedál a na zjemnenie svetlých omáčok.