SNICO Kronika

Liptovský Mikuláš

50 zamestnancov z Liptova usilovne pracuje na tom, aby sa naše chutné výrobky dostali až do vašej kuchyne. Nikto z nás nechce, aby vaše jedlo zostalo neochutené, preto je náš tím dokonale prerozdelený na tých, ktorí sa starajú o technický chod, na skladníkov a zamestnancov samotnej výroby. Od nákupu surovín, ktoré poctivo kontrolujeme, až po servírovanie vo vašej kuchyni sprevádza naše výrobky kvalita a láska, ktorú spoznáte hneď pri prvom otvorení viečka.

Bratislava

Poctivá výroba nie je to jediné, čo stojí za našou značkou. Celkové vedenie vrátane obchodného, marketingového, ekonomického oddelenia a oddelenia odbytu neustále pracuje na tom, aby náš bratislavský tím mohol prijímať čo najviac objednávok od vás, spokojných zákazníkov zo všetkých kútov Slovenska.

História

Zdroj: TASR

Korene výrobného závodu spoločnosti SNICO, s. r. o. siahajú až do roku 1864.

V súčasnom závode v Liptovskom Mikuláši sa výroba tradičnej plnotučnej a kremžskej horčice a neskôr aj kečupu začala začiatkom 50 rokov minulého storočia.
Všetky produkty ste si vedeli kúpiť výhradne v skle, až kým v roku 1996 dorazila prvá plastová fľaša, do ktorej sa začali plniť kečupy i horčice. Napriek tomu zostáva sklenená fľaša - faceta – Kráľovská horčica plnotučná a kremžská 350g ikonickou až do dnešnej doby. 
Výroba horčice a kečupu získala za celú svoju existenciu niekoľko významných ocenení. Horčica sa vyrábala bez farbív, chemických prísad a konzervačných látok. Túto tradičnú receptúru chránime a uchovávame dodnes. 

V novom miléniu rodinná firma Develey odkúpila od spoločnosti St. Nicolaus časť výroby, a to divíziu pochutín, teda výrobu horčíc a kečupov. Naša spoločnosť začala novú etapu pod etablovanou značkou SNICO a pokračuje v pôvodnom výrobnom procese, kde postupne inovuje technológiu a prináša na trh ďalšie výrobky a novinky.
web by
web by