Párty bagetka na 3 spôsoby

čas prípravy:  
15-20 minút
 | počet porcií:  
2
 | náročnosť:  
1/5

Ingrediencie

so SNICO horčicou
  • 250g hovädzieho mletého mäsa
  • 3-4 väčšie šampiňóny
  • 1 jarná cibuľka
  • 1/2 papriky
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • SNICO horčica francúzska/feferónová/chrenová – podľa Vášho výberu
  • 100 g syru podľa vlastného výberu
  • 2 bagety
  • Kúsok maslo
  1. Bagety rozrežeme, natrieme malým množstvom masla a na suchej panvici opečieme.
  2. Na troche masla si najprv orestujeme nakrájané šampiňóny a papriku, neskôr pridáme nakrájanú cibuľku.
  3. Orestovanú zeleninu si odložíme bokom a na panvici začneme za stáleho miešania opekať hovädzie mäso, až kým jeho povrch trochu neskaramelizuje. Na záver ho podľa chuti posolíme a okoreníme.
  4. Hotové mäso zamiešame s orestovanou zeleninou.
  5. Opečené bagety natrieme horčicou podľa výberu, naložíme na ne horúcu mäsovú zmes, prikryjeme syrom.
  6. Pri servírovaní môžeme posypať zvyšnou jarnou cibuľkou.
web by
web by