MENU
O nás
Naše produkty
Receptár
Udržateľnosť
Kontakty
EN
EN
MENU
O nás
Naše produkty
Receptár
Udržateľnosť
Kontakty
Vegetariánske cestoviny so špenátovo hubovou omáčkou
čas prípravy:
30 min
| počet porcií:
2
| náročnosť:
1/5
printer
Vytlačiť recept
Ingrediencie
s jemným kečupom
Cestoviny linguene – alebo cestoviny podľa výberu
Kúsok masla
2 hrste špenátu
Pár kúskov (cca 2-3 ks) sušených paradajok
2 pl SNICO kečupu sladkého
6-8 väčších šampiňónov
150 – 200 ml smotany na varenie
½ až 1 čl soli
½ čl čierneho korenia
1 čl oregána – alebo korenia na cestoviny
1 až 2 strúčiky cesnaku
50 - 100g syra – prípadne ho môžeme vynechať
Stonka petržlenovej vňate - ozdoba
Vybrané cestoviny vyvaríme v slanej vode, odcedíme.
Na panvici roztopíme maslo, orestujeme šampiňóny, neskôr pridáme špenát, na drobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, restujeme.
Zmes osolíme a okoreníme, pridáme smotanu na varenie a SNICO kečup sladký.
Pridáme nastrúhaný syr podľa výberu.
Ak sa nám zdá omáčka príliš riedka, môžeme pridať štipku múky na zahustenie (tento krok nie je nutný), zahusťujeme podľa potreby.
Omáčku podávame na cestovinách, dekorujeme s na drobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.
printer
Vytlačiť recept
Vyskúšajte aj ďalší SNICO recept
Obrátené rezne
⟶
Baja Style rybacie Tacos
⟶
Ázijské kura so sezamovými semienkami (prípadne verzia aj s tofu)
⟶
Menu
close
web by
web by
close
arrow-circle-o-down
facebook-square
bars
ellipsis-v
instagram